حتما شما هم گزینه refresh رو در نسخه های مختلف ویندوز دیدید. همه ما روزانه شاید بیش از ۱۰۰ بار refresh بزنیم به امید اینکه این دستور بتونه حداقل یه ذره سرعت سیستم رو افزایش بده ! تصورات و حرف و حدیث های زیادی درباره دستور refresh گفته میشه که هیچکدام صحت نداره ! حالا در این پست می خوام توضیح بدم که این دستور refresh واقعا چه کاری انجام میده . توصیه میکنم حتما این مطلب رو تا آخرش بخونید چون بعد از خوندن این پست متوجه میشید که نیازی نیست انقدر refresh بزنید
تلفظ صحیح refresh و معنی کلمه refresh
تلفظ صحیح کلمه refresh به این صورته /rɪˈfreʃ/ . متاسفانه مثل هزاران واژه انگلیسی که در زبان فارسی به صورت کاملا متفاوت و اشتباه تلفظ میشن refresh هم در فارسی اشتباه تلفظ میشه ! در فارسی این کلمه “رفرش” تلفظ میشه . اما تلفظ صحیح این کلمه “ریفرش” هست . بنا بر این ما هم از این به بعد میگیم ریفرش .
معنی کلمه refresh : احیا کردن ، زنده کردن ، جانی دوباره بخشیدن .
تصورات غلط درباره دستور ریفرش refresh
■ ریفرش سیستم عامل را تقویت می کند و موجب افزایش سزعت وکارایی سیستم می شود .
■ ریفرش برنامه های جانبی که کمتر مورد استفاده قرار می گیرند را به طور اتوماتیک می بندد و موجب می شود تا سیستم روان تر کند.
■ دستور ریفرش حافظه RAM سیستم تان را خالی می کند .
لازم به ذکره که هیچکدام از این تصورات صحت نداره و در واقع refresh desktop هیچکدام از این کارها رو انجام نمیده !
Desktop در واقع یک پوشه در سیستم عامل ویندوز است که طوری برنامه نویسی شده ( program شده ) که هر موقع محتوایات آن ( شامل پوشه یا هر نوع فایل ) تغییر کرد ، فایل یا فولدر تغییر یافته ، به طور خودکار بروز رسانی شود . منظور از بروز رسانی این است که فایل جدید ( فایلی که تغییراتی در آن اعمال شده) جایگزین فایل قبلی می شود . اما ممکن است در برخی موارد دستور refresh به طور اتومات انجام نشود که در این مواقع شما می توانید به صورت دستی خودتان این کار را انجام دهید . اگر با یکی از شرایط زیر مواجه شدید خودتان دستور refresh را اجرا کنید :
■ اگر فایل یا پوشه ای را که تازه ساخته اید ، تغییر نام داده اید ، از جایی به دسکتاپ منتقل کرده اید و یا آن را بروز رسانی کرده اید ( محتوای فایل را تغییر داده اید ) را در دسکتاپ نمایش داده نمی شود .
■ اگر می خواهید آیکن های دسکتاپ خود را مرتب کنید .
■ فایلی که توسط یکی از نرم افزار ها ساخته شده اما نمایش داده نمی شود .
■ و سایر موقعیت های مشابه که محتوای فایل یا پوشه مورد نظر تغییر نمی کند در حالی که تغییر اعمال شده است .
در این موارد می توانید با فشردن کلید F5 و یا کلیک راست بر روی دسکتاپ و انتخاب گزینه refresh ، این دستور را اجرا نمایید .
چرا بعضی از کاربران به طور دائم دسکتاپ را ریفرش refresh می کنند؟
به طور خلاصه میشه گفت که ریفرش کردن دائم دسکتاپ فقط یک عادته و همه می دونیم که عادت خیلی وقتا خودش مرضه و ترک عادت هم موجب یه مرضه دیگه . اغلب مهندسین کامپیوتر ( به خصوص نرم افزار ) این عادت رو دارن . در واقع این شاید با این کار می خوان وقت بگذره یا شاید یه سبک نوینی از خستگی در کردن باشه . به هر حال واقعیت چیزی بود که در این پست خدمت تون عرض کردم و این دستور refresh هیچ کار دیگه ای انجام نمیده که موجب کارایی بهتر و افزایش سرعت سیستم بشه
شما هم چپ و راست ریفرش میزنید ؟!!!
وبلاگ خوبی دارید!
به ما نیز سری بزنید !
آماده تبادل لینک هستیم !