چه کار کنم که دانش آموز ممتاز و موفقی باشم؟!

1-     پیش مطالعه در کلاس درس حاضر شوید تا همیشه در کلاس، حرفی برای گفتن داشته باشید.

2-    با روحیه فعال و شاداب در کلاس درس شرکت کنید. با همکلاسهای خود، رقابت سالم داشته باشید و سعی کنید در یادگیری دروس، به هم کمک کنید تا دست آخر خدا هم به شما کمک کند.

3-    با دقت و تمرکز فراوان، به درس گوش دهید و هر جایی که ایهامی بود، از خود معلم ( نه از دانش آموز دیگر ) بپرسید. نگذارید اشکالات و ابهامات، در ذهن شما انباشته شوند و به زودی تبدیل به یک ضعف علمی بزرگ شوند.

4-    درس هر روز را همان روز در خانه بخوانید و کمی از تمرینهایش را حل کنید. این کار کمک می‌کند مطلب، کاملا در ذهن شما حک شود؛ چون تازه آن را آموخته‌اید و یادگیری اولیه، به طور کامل در ذهنتان وجود دارد، پس با یک مرور بلافاصله، مراحل یادگیری در ذهن را کامل می‌کند.

5-    سعی کنید متن کتاب را خوب بخوانید و مثالها و تمرینها را بدون توجه به حلّ آنها، خودتان حل کنید. (استفاده از حلال مسائل، فقط به افرادی که غیر حضوری درس می‌خوانند، توصیه می‌شود.)

6-    دروس برنامه فردا را مرور کنید و همیشه با آمادگی کامل برای امتحان کلاسی یا درس جواب دادن، سر کلاس حاضر شوید.

7-    سعی کنید عادت کنید که شب ها زود بخوابید و صبح زود از خواب بیدار شوید تا هیچگاه دیر به مدرسه نرسید. با این کار هم به همه‌ی کارهایتان می‌رسید و هم همیشه سرحال و شاداب و پرانرژی خواهید بود. بهتر است هر روز صبح حتی اگر شده 10 دقیقه با موسیقی نرمش کنید، خیلی زود تأثیر اعجاب انگیز آن را در روحیه خود خواهید دید.

8-    در اوقات فراغت (زنگهای تفریح، زنگهای بیکاری و ...) در مدرسه، دروس را برای یکدیگر توضیح دهید. این روش بسیار خوبی برای این است برای اینکه بفهمید درس را فهمیده‌اید یا نه؟ و دیگران هم از معلومات شما استفاده می‌کنند.در ضمن این کار باعث می‌شود احساس خیلی خوبی نسبت به خود، کلاس، درس و مدرسه داشته باشید.

9-    قبل از هر امتحان، سوالات امتحانی سالهای گذشته هر درس را پیدا کنید و در خانه، به صورت آزمایش امتحان دهید.

10-  ارزش نمره از فهم و یادگیری دقیق مطلب بیشتر است. به دنبال راه هایی بگردید که به هر قیمتی که شده، نمره تان بالا برود!!! نمره بالا همراه با یادگیری کامل مطالب، ارزشمند است وگرنه دیر یا زود دست شما رو خواهد شد!

11-  سعی کنید همین الان، به این مسأله که هدف از درس خواندن و ادامه تحصیل و ... چیست؟ خوب فکر کنید و برای این سوألات، پاسخ هایی داشته باشید.

12- از همین الأن، استفاده از جدول برنامه ریزی را آغاز کنید تا بتوانید مهارت های مدیریت زمان خود را افزایش دهید.

13- همیشه سعی کنید به تغذیه،خواب، ورزش و تفریح سالم اهمّیّت دهید تا بدنتان همواره سالم و یا نشاط باشد.

                    

    حتّی در بن بست هم راه آسمان باز است، فقط باید پرواز را آموخت.


    باتشکر – عرفان اقوامی (پارسی سمپاد)


 PDF


حجم: 181 کیلوبایت